Entertainment

GPSim ontwikkelt en bouwt professionele simulatoren die worden gebruikt voor entertainmentdoeleinden. Gebruikers blijven terugkomen door de zeer realistische beleving en een pure adrenalinekick.

De functie van deze entertainmentsystemen varieert van publiekstrekker tijdens een vakbeurs tot de invulling van uw entertainmentcentrum. De simulatoren van GPSim kunnen zowel aan elkaar gekoppeld worden voor het racen in groepen als gebruikt worden voor solo races. In beide gevallen zijn de computergestuurde tegenstanders op verschillende niveaus in te stellen.

Gezamenlijk met onze partners houdt GPSim een innovatieve standaard aan door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en materialen.

Een unieke ervaring in een virtuele wereld

Strijden om pole position

Racen tegen de klok, tegen de computer of tegen elkaar: het is allemaal mogelijk met de Formule 1 simulatoren van GPSim. Stap in een levensecht replicamodel en beleef het ultieme race gevoel.

Driftend door de bochten

In samenwerking met Bosch Rexroth heeft GPSim de Rally Racing Simulator ontwikkeld. Met dit unieke concept worden een bewegingsplatform en een virtual reality bril gecombineerd met de best beschikbare grafische kwaliteit.

Bavaria City Racing

Met de Formule 1 simulator van GPSim hebben we meerdere demonstraties mogen geven tijdens de Bavaria City Racing in Rotterdam. Een fantastisch evenement waar we vele positieve reacties hebben mogen ontvangen.